Wednesday, December 31, 2014

Selamat Tinggal 2014

Assalamualaikum hai semua pembaca. Dah lama aku tak celoteh kat sini, so dah macam awkward pulak rasanya bila mula type kat blog ni. Tapi apa pun aku akan cubalah aktif balik berblogging sebab tahun depan dah tak terlibat dengan aktiviti dalam perkhidmatan bagai... but hey, life goes on kan? Hidup kena enjoy every bit! 

To let you know, tahun 2014 ni tahun yang agak mencabar buat aku. Tahun ni lah aku mula sambung belajar, menang pertandingan dan join banyak konvensyen sampai ke tahap yang agak membanggakan. Secara tak sengaja aku capai banyak benda, dan insyaAllah tahun depan harap dapat capai yang lebih baik. Tak lupa juga, sepanjang perjalanan hidup tahun 2014 aku jumpa ramai orang baru, dan hopefully semua kenalan ni akan keep on contact sampai bila-bila.

Dalam suka mesti ada dukanya, dengan macam-macam dugaan buat Malaysia, aku harap tahun 2015 akan memberi kebaikan dan keamanan buat Malaysia. Amin.

Apa-apa pun, all the best buat semua pembaca blog ini! (Eh, ada ke yang baca?) Jumpa lagi tahun depan! Happy New Year!

No comments:

Post a Comment