Saturday, November 2, 2013

Colors


New favorite from Yuna - Colors. Happy weekend people! Happy Diwali

Wednesday, October 23, 2013

Ipoh Parade 2013


Ipoh Parade new facelift! Interior coming soon! Hehe

Monday, October 14, 2013

Galaxy Note 3 Battery Life


I've been using Note 3 for about weeks and found out that the battery life was good compared to my previous Note. Since I am a heavy data user (agak la sikit) with all those Facebook-ing, Instagram-ing, Flipboard-ing and such (oh no, I'm not playing games), the battery still stand up for the whole day.

Note (I'm using 3000mAh)

Note 3 (3200mAh)
Take note on the on screen time comparison between Note and Note 3. Three times longer!

Saturday, August 3, 2013

Beris Lake Vineyard

Assalamualaikum semua! Sini nak share sikit tentang ladang anggur kat Tasik Beris, Kedah. Tetiba semalam menyinggah kejap masa on the way balik ke Ipoh dari Alor Setar. Mula-mula mencari jugak la kat mana ladang anggur ni. Akhirnya jumpa jugak lepas Google. Perjalanan dalam satu jam juga dari susur keluar tol Gurun ke tempat ni. Lalu la jalan kampung yang tak macam kampung. Sampai jugak akhirnya..

Dari Gurun ke Beris Lake Vineyard




Oh! Nak masuk ladang kena bayar ye!










Bagi sesiapa yang memang teringin nak makan atau tanam pokok anggur boleh la datang melawat kat sini. Pekerja diorang pun ramah je cerita serba-serbi pasal cara penanaman anggur. Kat sini ada juga jual anggur-anggur yang mereka tanam dan juga produk-produk anggur yang lain.

Sales Gallery


Tasik Beris



Itu saja untuk hari ni. Just nak share gambar je. Jumpa lagi!

With La Familia!

Sunday, June 30, 2013

Venus Spotted!

The Venus is so bright tonight. So I captured it (not literally)



I shall catch you one day. Where's my Venus?

Sunday, June 23, 2013

Lumia 520

As I was looking for a phone for my mom, I saw this yellow Lumia from Nokia and fell for it. A Windows 8 phone. I'm an Android user, so this is my first time trying a Windows phone.

The design was good. I fell for it for the design and this particular vibrant yellow color.

4" display with WVGA (800x480)

Side profile; camera key, power/lock key, volume key 


5 MP camera, sadly no front facing camera

Comparison with my Galaxy Note


Battery


I just review the battery here as battery is the main issue with current smartphone in ther market. The battery was fairly good. I was on Wi-Fi when testing this battery. Not sure if it is as good when you're turn on your data for the whole day but this can give you a hint on what you can get. A removable battery with 1430 mAh capacity.

Lumia 520 is a good, affordable phone but you have less applications compared to Android and iOS. Maybe windows can do better with the apps market.

Current official Malaysia price: RM 599

For more information, click [here]

Tuesday, February 12, 2013

Sepetang Di Putrajaya

Assalamualaikum hai pembaca! Lama tak update blog kan?! Terima kasih masih ada yang bertanya dan menanti update dari blog yang tak seberapa ni.. Sebenarnya bukan tak nak update, tapi masa sangat tak mengizinkan.. Anyway, Ahad lepas sempatlah aku ke Putajaya untuk singgah menyinggah dan ambil angin petang. First time pun sampai, so agak teruja la jugak tengok persekitaran yang agak mewah dan seriously, sangat bersih.. (poyo la pulak!) Rasa macam nak pindah pun ada! But hey, sempatlah jugak tangkap sikit sikit gambar yang ada..




Panorama daripada PICC

PICC, macam UFO

Senja view


Twilight panoramic view

PM office

Seronok je tengok depa main! Haha

Lain kali nak datang lagi! *Gambar yang diambil tak edit pun. Taken with Sony NEX-F3.