Sunday, February 26, 2012

Dinner With Kakaks

Assalamualaikum and hye readers! Dah lama aku tak update pasal life aku kat blog ni! *Siapa nak baca pun kan? Anyway, berjumpa lagi aku dengan dua kakaks yang awesome tak reti nak senyap ni! Tapi kali ni bukan di tempat biasa, tapi di Ipoh! My hometown! Dengan tidak semena-mena mereka datang melawat tatkala Ipoh menjadi persinggahan makan malam mereka!

Fefeeling Siti gittew

Kak Mum maintain comel! Ahaks

Memang banyak yang disembangkan walaupun masa sangat singkat! Apa-apa pun, glad to see you guys! Next time datanglah lagi. Hehehe. *Riezza jangan jeles ok!

Previous meeting: Iftar With Kakaks

Fact: Terima kasih kepada Kak Mun kerana memberi idea untuk Kak Al menculik aku keluar malam serta beramas mesra di tempat awam dan diperkenalkan dengan si buah hati Kak Al. Fullstop

7 comments:

  1. @Hafeesz Amran: best. lama tak jumpa member..

    @IMANSHAH: kt McD G.Lang. Fullhouse!

    ReplyDelete
  2. ohoo.. opkos la i harus maintain comel gitu.. hehe.. umur hanyalah angka.. cecewah la nk covernye kan.. ^^

    ReplyDelete
  3. @mr.syazwan: :)

    @eira: haruslah kak mun kan!! Hehehe maintain gitu

    ReplyDelete