Wednesday, December 28, 2011

gendut time #1

assalamualaikum and hye readers! hari ini adalah rabu dan merupakan hari di mana tiket wayang adalah pada harga yang paling murah di pasaran. memandangkan it is wordless wednesday and so on.. so, aku harapkan gambar ini yang akan berkata-kata!

femes abang kat belakang tu!

nom nom nom


anak sape yang tertinggal..

ada apa bawah tu..


macam rumpelstiltskin dalam once upon a time!




that's all folks!

12 comments:

  1. muke korang bertiga lebih kurang sama jer... :)

    ReplyDelete
  2. @IMANSHAH: jusco ipoh! :P

    @Joe_Hans: yeke? haha

    ReplyDelete
  3. mmg berkata-kata sgt..LAPAQ ceq aih

    eh muka mcm kembar lar,tp sorang tue ja tak pkai spec..klau tak boleh panggil kembar..hee

    ReplyDelete
  4. @si ngokngek: sama sangat ke? adoi.. ;p

    ReplyDelete
  5. @Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A): haha. kami pun jarang spt jumpa. so bila jumpa tu, mmg enjoy! :D

    ReplyDelete
  6. Bukah ke tu Merlin?? hahaha tetibe teringat korang punya pementasan drama.. :P

    ReplyDelete
  7. @Izuan Kunang-Kunang: wah izuan!! how are you!? it's been a long time! btw, yep, merlin le tu! igt lagi.. hihi XD

    ReplyDelete
  8. kembar kah kamooo2 semua ini hehehe


    http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/gaban-pun-tak-sebizi-aku-haha.html

    ReplyDelete
  9. Hi Umar. Sorry lambat reply. Off course la ingat. I'm doing ok by the way, thanks.

    ReplyDelete