Friday, September 2, 2011

kisah raya ke empat

adalah dengan tidak dirancang dan secara kebetulan kami bertemu dengan langkah yang ada, kami mulakan perjalanan demi untuk mencapai menu tengah hari di kawasan pertama, iaitu:

nasi ganja, pekan ipoh

tetapi tidak kesampaian kerana beraturan adalah terlalu ramai oleh itu kami ke kawasan masjid tak tahu nama, dan makan di restoran berdekatan sebelum ke:

tutti frutti di de' garden dengan penuh semangat

kemudian ke jusco kinta city demi mencari barang-barang keperluan cik fathiah akhirnya kembali ke rumah masing-masing. sekian

4 comments:

  1. rindu nak berjimba-jimba lagi. huu~ ^^,

    ReplyDelete
  2. till next time! but sure nak rasa nasi ganja ni!

    ReplyDelete
  3. dh asyik termimpi2 tuti fruti
    phaty jahattttt

    ReplyDelete
  4. tu la.. me too~ kene cari TF kat kl ni! hehe

    ReplyDelete