Thursday, October 27, 2011

the secret circle


so here i just wanna share about this new series from the cw television network. kisah ini berdasarkan novel daripada l. j. smith yang kemudiannya diadaptasi kepada rancangan television. kalau nak pendekkan cerita, cerita ini ala-ala dukun zaman moden, mengingatkan kepada cerita charmed suatu ketika dahulu, tetapi di campur aduk dengan supernatural yang masih dimainkan sekarang. secara amnya, the secret circle memaparkan kisah 6 kawan dari keturunan yang berbeza mempunyai kuasa masing-masing. setiap keluarga ini mempunyai "book of shadow" yang tersendiri. untuk tahu dengan lebih lanjut, tontonlah preview first episode the secret circle.


surprisingly, aku masih follow cerita ni walaupun baru main 5 episode.

10 comments:

  1. DAH TENGOK ! sampai eps 5 - tgu eps 6 je skang -^^ - btw u've been tagged

    ReplyDelete
  2. @Anasyg: best tak? suke opah dia! pandai wat magic jugak

    ReplyDelete
  3. Both Charmed and Supernatural are my favorite TV Shows so, I guess Secret Circle is gonna be as hit as both shows.

    ReplyDelete
  4. @Judiene: try watch it! then tell me about it k.

    ReplyDelete
  5. umar : tu eps brapa? yg tu sy blum tgok lagi kut

    ReplyDelete
  6. Yg tu episode 6 kalau tak silap..

    ReplyDelete
  7. i start to watch this series after reading about it on your blog.. :)setakat ni masih menarik perhatian..

    ReplyDelete