Saturday, October 8, 2011

akan datang


assalamualaikum readers! kali ini saja aku nak lampirkan poster teater badai semalam karya khadijah hashim ni. sebab aku akan menyaksikannya bulan depan pada 19 oktober november 2011, persembahan pada pukul 3 petang, ok! teater ini akan dipentaskan di panggung sari, istana budaya. dengan penuh terujanya aku nak melihat bagaimana adaptasi novel ini kepada persembahan teater. teater arahan khairunazwan rodzy ini akan menampilkan pelakon-pelakon popular seperti erra fazira, aaron aziz dan fizz fairuz yang pasti akan menarik minat gadis-gadis (sebab ada pak cik arron aziz ni). so kepada readers sekalian, moh kita tengok bersama! jika mahu tahu dengan lebih lanjut lagi mengenai teater ini, silalah ke laman web istana budaya. (adalah sangat skema pulak entry kali ni..)

7 comments:

  1. nt buat comment review pasal teater neh keyh. huu~

    ReplyDelete
  2. wahhhh dah siap2 beli tiket ker Umar?
    Nak join!

    ReplyDelete
  3. yep Pojiepooh! kalau tunggu last minute ticket sure tinggal yang mahal je. jom turun sekali on the same day!~ ;p

    ReplyDelete