Tuesday, October 25, 2011

pabila bosan

assalamualaikum readers! ini adalah entry bahasa melayu tiba-tiba dikala bosan. nak jadikan kisah jugak, tulis-tulis, jadilah macam ni. first in the morning bangun macam biasa (terasa agak awal walaupun pukul 8.00 pagi). teruskan men-download cerita-cerita semalam yang tak habis download sebab server web tu buat pasal. tup tup tup kenelah pulak hantar adik aku pergi kelas dia. then at that time terfikirlah pulak nak keluar tengok wayang, so teringat si azim ni ada kat ipoh. set punya set, berjumpalah lah di jusco kinta city.

tiba di jusco (azim macam biasa secara diva nya datang dengan lampu suluh red carpet bagai sangat punctual!) kami pun pergi lah tengok movie apa yang ada.

"jom tengok real steel?"
"tak nak lah, dah tengok haritu~"
"johny reborn?"
"gelak macam orang gila aku tengok haritu"
"so nak tengok apa ni? three musketeer?"
...
..
"pukul 7 lah pulak"

akhirnya kami pergi makan, chit chatting, tukar-tukar stories. then mulalah meroyan pusing keliling jusco tu tanpa tujuan. sekian terima kasih.

sizzling mee / kueh teow (tak faham aku nak eje macam mana) yang menjadi hidangan selalu di jj
*sebenarnya nak tengok in time, tapi aku sangat very-the-wrong-time.

4 comments:

  1. x suke sgt szling ni..kuah dia pekat likat melekat..

    ReplyDelete
  2. oh yeke?! yes, mmg sizling mcm tu.. ikut taste masing2. for me ok je la :)

    ReplyDelete
  3. whoaa, kuey teow sizzling! sedaapp2...;)

    ReplyDelete